30|GEN|DS|20h|MINOVA

Concert. Taquilla inversa

Els vau poder escoltar fa pocs dies al concert de tribut a David Bowie a Razzmatazz. Ells eren els qui fantàsticament van versionar Ashes to ashes.
Ara, tenim la sort de gaudir-los al màxim a l’Euskal Etxea!
Minova comença quan un dels seus components decideix gravar un tema en català per la seva germana. A partir d’aquí el duet decideix composar més temes i presentar-los al concurs de bandes emergents Sona9 del 2012, on són escollits pel jurat per formar part dels 18 finalistes d’entre més de 200 bandes inscrites. Engrescats pel resultat, decideixen entrar al seu estudi per composar i gravar més temes i al 2013 es tornen a presentar al mateix concurs, on són escollits pel jurat per segona vegada, on tenen l’oportunitat de presentar la seva música en directe a sales com L’antiga fàbrica de la Damm o la Sala BeCool de Barcelona.A partir d’aquest moment Minova desperta l’interès de la radio i la premsa catalanes donant-los l’energia per decidir gravar i autoeditar el seu disc de debut que en un inici es diu “Cosmos Quotidians”, i que ve acompanyat del Single “La sort dels principiants” i l’ EP “Mitjons sense plegar”.El 2014 són una de les 30 bandes seleccionades pel concurs Proyecto Demo de Radio3 d’entre més de 800 grups inscrits.El 2015 firmen amb el segell Discmedi, una de les discogràfiques catalanes més importants i que han llançat bandes de presitgi com: Manel, Els amics de les arts, Mishima, entre d’ altres.

L’ abril del 2015 es veurà publicat amb Discmedi el seu album de debut que passa a dir-se “La sort dels principiants” i que contindrà 12 temes de Dream Pop amb un so original i lletres plenes de sinceritat.