GRUPS DE CONVERSA (febrer-juny)

mintzalaguna

Per aprendre un idioma és necessari practicar-lo sovint. A l’Euskal Etxea us oferim dos opcions per parlar euskara! Més informació

Mintzalaguna: Estas aprenent euskara i vols practicar l’euskera fora de les classes? T’ajudem a trobar una parella lingüística! (necessari nivell  A2)

Berba-taldea:  Ets euskaldun i vols parlar euskara? Fa temps que l’estudies i vols millorar el teu nivell? Vine als grups de conversa de l’Euskal Etxea i trobaràs amb qui xerrar una bona estona! (necessari nivell B2). Més informació

Les dues opcions són gratuïtes.

HORARIS

El dia/hora per realitzar les trobades (tant grupals com en parella) s’estableixen tenint en compte la disponibilitat de les persones interessades.

PERÍODE DE MATRICULACIÓ

 

Berba-taldea

(grup de conversa):

Del 12 al 26 de gener
 

+ Un cop finalitzi el període d’inscripció realitzarem una reunió el mes de febrer amb totes les persones interessades. En aquesta trobada es definirà un día, hora i lloc per començar amb el grup de conversa.

+ En cas que hi hagi interessos molt diversos, s’estudiarà la possibilitat de crear dos grups.

 

Mintzalaguna

(parella lingüística):

Del 12 al 26 de gener  

+ Necessari tenir, com a mínim, el nivell A2 d’euskara (3er curs de l’Euskal Etxea).
+ És molt important indicar a la butlleta d’inscripció, una àmplia disponibilitat de dies i hores per realitzar les trobades. Som poques persones i, per això, de vegades és complicat trobar parelles que coincideixin en dia/hora.

 

COM FER LA MATRÍCULA

A l’Euskal Etxea. Horari de secretaria: 11:00-13:00 i 16:00-17:30 de dilluns a divendres. Telèfon: 93 310 22 00

Mitjançant Internet. Envieu un correu electrònic a barcelona@euskaletxea.cat dient que voleu matricular-vos. Mitjançant un e-mail rebreu el full de informació i el full de matriculació.

DOCUMENTS PER A LA MATRICULACIÓ

Matrícula GRUP CONVERSA gener 2022

Matrícula Mintzalaguna (2022)

MÉS INFORMACIÓ

Info Berba-Taldea (2022)

Info Mintzalaguna (2022)

Vols saber més? Truca’ns, envia’ns un Whatsapp o escriu-nos al Formulari de contacte i t’ampliem tota la informació que necessitis:

93 310 22 00

616 820 230