07 | ds| 20H | GLAUKOMA + AT VERSARIS + VENDETTA

#EHSONA18: Concert aniversari 18 anys EH Sona. Glaukoma + At Versaris + Vendetta. Sala Salamandra 2 (L'Hospitalet de Llobregat)

CONCERT 18è ANIVERSARI EH SONA: GLAUKOMA + AT VERSARIS + VENDETTA

PREU: 12€/14€/16€  (codetickets)  [COMPRAR ENTRADA]

Glaukoma és un projecte musical format per cinc joves guipuscoans, en format de bateria, baix, dos guitarres i veu. Tot i que pel nom pot indicar que és un grup de post-rock o punk, parlem d’una formació rap-reggae, que es nodreix d’estils de música negra. El grup té la seva “seu” a Bonberenea, casal actiu i motor de l’escenari cultural a Guipúscoa i Euskal Herria. Han fet concerts amb grups de renom internacional com Berri Txarrak i Toots&The Maytals, i han participat a festivals d’arreu.

 

At Versaris és una banda formada per Pau Llonch (ex membre de Batzak), Rodrigo Laviña (ex membre de Pirat’s Sound Sistema) i Joan Riera o DJ Singular. Són un dels grups de rap en català més consolidats, i els pioners a utilitzar aquesta llengua i aconseguir difusió i reconeixement. Les lletres del grup toquen un gran ventall de temàtiques, entre les quals destaquen les que posen de manifest la seva militància anticapitalista.


Vendetta neix el 2009 de la mà de Javier Etxeberria i Luisillo Kalandraka, músics amb llarga trajectòria professional tant a nivell nacional com internacional. A aquest nou projecte se sumen Enrikko Rubiños, Rubén Antón, (músics amb els quals van compartir escenari amb Skalariak) i Pello Reparaz. Juguen amb estils musicals, apropant-se al country o al punk-rock cèltic, sense deixar mai l’essència del ball i l’ska. El 5 de desembre de 2014 va sortir a la llum “13 Bales” quart treball de la banda. Un punt d’inflexió en la trajectòria de Vendetta.