31 MAIG I 19:30 I PRESENTACIÓ LLIBRE ‘RECUERDOS DE MARZO’

L’actualitat política ve a l’Euskal Etxea
amb el cicle EH-CAT avui! 

Aquesta setmana pre-electoral, tindrem xerrades sobre actualitat política. El dimecres 22 de maig, Iñigo Robredo, nascut a Gasteiz i membre de l’actual Secretariat Nacional de la CUP, Aurora Madaula, diputada de JxCat i investigadora sobre nacionalisme basc a l’exili, i Eduard López, Vicesecretari General d’Acció Política d’ERC, debatràn sobre els reptes del sobiranisme català dins d’un període d’entre eleccions, incloent una perspectiva comparativa amb la realitat basca.

El dijous 23 és el torn de les plataformes pel dret a decidir i comptarem amb la presència d’Amalur Alvarez, nova portaveu de Gure Esku Dago, i Elisenda Paluzie, actual presidenta de l’ANC.

La propera setmana, divendres 31 de maig, serà el moment de mirar enrere i recordar la massacre a Gasteiz del 3 de març del 1976. Aprofitant l’estrena en cinemes de la pel·lícula “Vitoria 3 de marzo”, presentarem el llibre “Recuerdos de marzo” escrit pel guionista del film Juan Ibarrondo, juntament amb Andoni Txasko, membre de l’Asociación 3 de marzo.

Finalment, un convidem al vermut-col·loqui sobre “Xarxes socials i repressió” amb el periodista i activista Jonathan Martínez i l’advocada Carla Vall, membre del col·lectiu Irídia. En breu us informarem de la data.