9, 15 i 30 NOV| ALTEREHSONA: TALLERS DE FOTOGRAFIA + CONCERT

ALTEREHSONA: TALLERS DE FOTOGRAFIA + CONCERT (pràctiques) · Pati Llimona · Preu: 12€

L’AlterEHSona és un espai paral·lel al festival on us proposem altres activitats relacionades amb la música que no són estrictament concerts.

TALLERS DE FOTOGRAFIA:
9, 15 i 30 de novembre · Pati LLimona · 12€ (teoria + pràctiques al concert)

Aprèn a fotografiar concerts a l’Euskal Herria Sona (EH Sona), el Festival de Música Basca de Barcelona, de la mà de reconeguts fotògrafs i fes les pràctiques en un dels concerts del festival.

  • 9 nov · IKOR KOTX + 10 nov Concert Aneguria + Lilit i Dionís [INSCRIPCIÓ]
  • 15 nov · IGOTZ ZIARRETA + 15 nov  Concert Su Ta Gar [INSCRIPCIÓ]
  • 30 nov · EIDER ITURRIAGA + 1 des Concert Glaukoma [INSCRIPCIÓ]

 

INFO TALLERS

  • IKOR KOTX: “Diu un amic meu, gran fotògraf i millor persona, que de vegades veu fotos. No les busca, el persegueixen. I moltes vegades l’enxampen en el pitjor dels moments, amb les mans ocupades per la quotidianitat. Però la necessitat de captar aquest moment s’anteposa sempre. Les fotos manen.
    No és el meu objectiu ensenyar a ningú la tècnica de fer fotos, sobretot perquè estic segur que hi ha tutorials a youtube que s’expliquen bastant millor que jo. Però podem parlar de la fotografia, del que significa, del que expliquen les fotos, del que volem comptar amb elles … Si us interessa, podem parlar-ne”.
  • IGOTZ ZIARRETA: Taller destinat a usuaris amb càmera rèflex.  Dialogarem sobre com treure el màxim partit a una càmera en un esdeveniment com un concert. A més de l’ús i tècniques de la càmera,  parlarem sobre els diferents tipus de fotografia que podrem fer, ja que hi ha molta més història en un concert que la que veiem sobre l’escenari.
  • EIDER ITURRIAGA: Treballarem amb la llum. Quines són les diferents situacions que pots trobar quan fas fotos a  un grup de música? Jugarem amb la llum dels concerts i n’aprendrem a treure el millor partit!