26|NOV|DS|21h| ESNE BELTZA + TRIKIPOTEO

EH SONA. Euskal Etxea. Doan/Gratuït (aforament limitat)

A  partir de les 18.30h del 25 de novembre posarem al nostre Txoko les invitacions disponibles (2 per persona màxim) per assistir al concert, fins que s’esgotin. Us recordem que el concert serà a les 21h i que a partir de les 23h hi haurà DJ’s a l’Euskal Etxea per seguir la festa!

El TRIKIPOTEO ha hagut de ser cancel·lat. Disculpeu les molèsties.

 

Els d’Hernani han tornat a sorprendre. Presenten nou disc, doble, amb dos EP’s, gravat a Euskal Herria i sota la direcció de l’alma mater del grup, Xabi Solano.
El nou treball d’Esne Beltza té la força de sempre, sobretot en directe. “Esna” és la seva evolució musical i el so dels d’Hernani es reconeix des de la primera cançó.
Còctel de ritmes, llibertat creativa i col·laboracions de luxe (La Pegatina, Zoo, Green Valley, El Canijo de Jerez…). Però encara més: la unió dels nous musics que conformen el grup, procedents d’escenes musicals diferents i impossibles de fusionar. Esne Beltza però, ho ha aconseguit novament.

Hernanikoek berriro ere ezustekoa eman dute. Diska bikoitza aurkezten dute, bi EPrekin, Euskal Herrian grabatuta Xabi Solanoren gidaritzapean.
Esne Beltzaren lan berriak betiko indarra du, batez ere zuzenekoetan. “Esna” euren musikaren garapena da eta Hernanikoen soinua berehala igartzen da.
Erritmo nahasketa, sormen askatasuna eta luxuzko elkarlanak (La Pegatina, Zoo, Green Valley, El Canijo de Jerez…). Are gehiago: taldea osatzen duten musikari berriak batzea, hainbat musika eszena ezberdinetatik datozenak, eta fusionatzen ezinezkoak itxuraz. Esne Beltzak, halere, berriro ere lortu du.