24 | ds | 11.30H | RUTA: LA GRÀCIA DEL VERMUT

La Gràcia del Vermut. Ruta a càrrec d'Androna Cultura. Preu: 5€ (socis/es i subscriptores Directa 3€). Places limitades.

Preu: 5€ (comprar) / Socis i sòcies de l’Euskal Etxea i subscriptores Directa 3€ (comprar). Places limitades.

Concebut en origen com una beguda medicinal, el pas del temps el convertí en la beguda preferida entre hores de les classes benestants de la ciutat, i en l’aperitiu dels dies de festa de les classes populars. Amb una llarga tradició, que a Barcelona arrenca al segle XIX , som molts aquells que no ens el saltem per res del món. Tanmateix, avui en dia molts dels racons on regnava la seva hegemonia han desaparegut, i els que sobreviuen s’enfronten a la dura lluita contra la globalització del sector dels serveis.

ANDRONAcultura us anima a viure una experiència sensorial. Passat i present en una copa de vermut. Una ruta per degustar i rememorar l’acte de “prendre el vermut”. Redescobrirem la seva trajectòria històrica visitant algunes de les tavernes i bodegues de Gràcia on encara assaborim la seva essència, i homenatjarem a cada pas aquells que han gaudit i gaudim encara de la Gràcia del Vermut.