22| dg |19H | KORRONTZI

#EHSONA18: Concert de KORRONTZI. CAT Tradicionàrius · Des de 8€

PREU: Des de 8€ (entrades per trams) a codetickets [COMPRAR ENTRADA]

Korrontzi banda folk, essencialment, és música tradicional basca acompanyada per la tècnica actual amb l’ajuda i unió d’instruments més moderns (mandolina, baix, percussió).
El grup agafa el nom d’un vell baserritarra trikitilari que tenia per costum baixar en ruc des del seu caserio fins a la plaça de Mungia i alegrar els diumenges a tothom que hi anava a sentir-lo. Sense haver de passar la boina aquesta s’omplia amb les aportacions dels que gaudien de la seva música.
Nou reptes i projectes s’albiren en el camí de Korrontzi. La música tradicional basca seguirà guiant els nous temps de la banda… Al concert que faran a l’EH Sona, presentaran “Korrontzi dantzan”, amb el grup de danses de l’Euskal Etxea de Barcelona.

Korrontzi folk taldea (Mungia, Euskal Herria, 2004) Agus Barandiaran trikitilariak osatu zuen Euskal Herriko musika tradizionala eta herrikoari bultzada emateko.
Korrontzi taldeak bere etorkizuneko ibilbidean proiektu eta erronka berriak izango ditu. Euskal Herriko musika tradizionalak segituko du izaten Korrontzi taldearen iparrorratza… EHSonan egingo duten emanaldian “Korrontzi dantzan” aurkeztuko dute, Euskal Etxeko dantza taldearekin batera.