13|MAI|DV|20h| DOCTOR DESEO + PEACHY JOKE

Concert CURTCIRCUIT. Sala Bikini. Preu: 16€

COMPRAR ENTRADES [AQUÍ]

Concert de rock CurtCircuit’16 a la Sala Bikini.

DOCTOR DESEO ha editat el seu nou disc al febrer d’aquest 2016. Es formen a Bilbao a l’any 1986 i aquest és el quinzè àlbum de la seva dilatada vida musical. El disc té un format llibre DVD + CD amb cançons noves en el CD i diversos regals en el format DVD com ara els concerts de Lekeitio i del Teatre Arriaga de Bilbao.

Les lletres i els sons àcids així com una forta posada en escena durant els seus concerts són els elements amb els que la banda ha marcat des dels seus inicis un estil propi. El grup liderat per Francis Díez, té en la seva actual formació a Josi Jiménez al baix, Luis Javier Saiz Txanpi a la bateria. Raul Lomas als teclats, Toro a la guitarra i Joe González al saxo. Han tocat per diferents ciutats com Madrid, Barcelona, Burgos, Albacete, Granada, Sevilla, València, Salamanca, Santiago de Compostela o Mèxic DF.

Doctor Deseo és un grup de rock que reflecteix, en els seus directes, suggeriments de diferents camins i territoris emocionals. Una banda que sempre busca un punt de picardia per fer vibrar al públic i així dibuixar i respirar petons i emocions.

Aquesta serà una bona oportunitat de veure en directe la nova gira de presentació del seu quinzè àlbum.

 

PEACHY JOKE porta gairebé una dècada donant que parlar amb el seu Rock‘n’Roll enèrgic i contundent. Les seves guitarres electritzants al més pur estil anys 70, els seus teclats que per moments ens transporten als directes de Jim Morrison i companyia, i la seva versatilitat davant el format acústic ha destacat dins de la indústria musical resultant en grans quantitats de bones crítiques collides al llarg de la seva trajectòria.

Si el passat 2013 ja van deixar bocabadats a més d’un amb el seu EP “The Papas &The Mamas”, aquesta temporada prometen més guerra que mai amb el seu quart àlbum d’estudi, “No Heroes”. Títol que ve com a anell al dit a un LP conformat per 12 cançons, minuciosament treballades i seqüenciades, i que a causa del seu afany per experimentar amb noves textures sonores i buscant un nou so, més modern i avantguardista, es desmarquen sorprenentment de l’estereotip de Rock’n’Roll pautat per la banda fins aleshores.

Amb un directe cru i aclaparador, Peachy Joke s’ha guanyat el mèrit d’obrir actuacions per a grans del Rock’n’Roll com ZZ Top, The Gaslight Anthem o The Muggs.