Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BCN MADNESS – Iskanbila + Entre Vandals + Tempesta

May 26 / 8:00 pm 11:00 pm

ISKANBILA
Mondragón (País Basc) va veure néixer ISKANBILA el 1990. Alimentats pel punk de l´època, La banda oi! composta per cinc xavals vibrava amb discos importats d’Anglaterra i infinites recopilacions en casset amb hits de l’esperit del 69. Inspiració que us acompanyarà durant tota la seva trajectòria musical.

Classificats musicalment com “old school oi!” i fins i tot “street punk oi!”, la veritat és que ISKANBILA destaca pel seu caràcter absolutament personal. La valentia dels seus riffs de guitarra i les netes melodies de la veu creen un estil propi que sempre ha enfocat i llançat sense prejudicis la ràbia dels seus missatges antifeixistes, reivindicacions socials i la seva gran passió per la festa cervesera.

Després de 33 anys d’activitat musical intermitent, disc, recopilacions, versions, canvis en la seva formació i experiències adquirides a altres bandes, el 2023 ISKANBILA ha tornat.

ENTRE VANDALS
Entre Vàndals és una banda de Punk-Oi! Formada al barri de Nou Barris (Barcelona) l’any 1994, va estar activa fins al 1997. En aquella època van gravar el CD “Acte Vandàlic núm.1” (1996) amb el segell Capità Swing. L’any 2019, perquè els membres es trobaven a faltar es reuneixen. El segell Common People Records els treu el “Per Sempre EP” (2021), un EP de 4 temes que està dedicat al bateria de la banda David Anglí “Fucker”, que va morir aquell mateix any.
Entre mig d’aquets anys els membres de la banda han estat actius en altres projectes com The Capaces, The Bite, Subversiva 77, Rancúnia, Shake!…. actualment el seu batería també ho és de Subversiva77
Tot just ara, han ACABat de gravar el seu segon disc “A Crits i a Cops” (2023) amb el gran Marc Gual a Attack_1 Estudi d’El Papiol, llest per tocar-lo en directe.
Rondant els 50 anys, sense lamentar-se de res i vomitant ràbia i odi pel mateix de sempre.

TEMPESTA
Tempesta neix a finals de 2021, al Baix Lobregat, quan varis col·legues provinents de diversos grups (Segona Opció, Red Banner, 14 Agujeros, Red Bruts, Simulacro, Batakazo, entre altres..) van decidir fer un grup de streetpunk polític, melòdic i contundent alhora. Al març de 2022 enregistren els seu album (digital) de debut, sota el nom de Deixant empremta , a l’Attack 1 Estudi, a el Papiol. A l’abril debuten a la sala Deskomunal de Barcelona, amb els italians Bull Brigade. Després d’ uns mesos d’inactivitat, la banda faría un canvi de formació, entrant Joaki al baix, quedant-se així la formació de 3, amb Lluís a la bateria i veus, Costa guitarra i veu principal.
Actualment col•labora l’Angel Dis com a segona guitarra. En aquest moment estan treballant en nous temes, amb l’intenció de gravar a principis d’estiu i poder començar a rodar i fotre canya als escenaris.

VENDA D’ENTRADES

12€ (+1,2€ despeses de gestió)

Sala Wolf

C/ dels Almogàvers, 88
Barcelona, Barcelona 08018 Spain
+ Google Map