TALLERS I GRUPS

TALLERS

Pel curs 2015-16, us presentem aquesta oferta de tallers:

– Trikitixa

– Txalaparta

– Danses basques

– Pandero

– Txistu

– Història de la llengua basca

 

TOTA LA INFORMACIÓ LA TENIU AQUÍ

La nostra entitat compta amb una àmplia oferta de tallers de durada trimestral: octubre-desembre, gener-març i abril-juny. Per participar en un taller cal ser soci/sòcia.

El cost del taller és de 25€/trimestre, sempre que el taller sigui d’una hora. Si la durada és més llarga, el preu augmenta seguint aquesta proporció.

 

Per tal que un taller es pugui tirar endavant hi ha d’haver un mínim de 6 alumnes matriculats.  Per aquest motiu, necessitem que totes les persones que estigueu interessades ompliu la full de soci/a i la fitxa d’inscripció al taller el més aviat possible. Un cop matriculat/da, si al final els horaris no et quadren o bé no s’arriba al mínim de 6 persones per grup, la matrícula se’t tornaria.

Els horaris dels tallers s’establiran a mitjans de setembre, i a principis d’octubre començarà el primer trimestre del curs.

Si voleu matricular-vos, obtenir més informació o proposar un nou taller, veniu al centre cultural, truqueu al 933102200 o escriviu a barcelona@euskaletxeak.org

GRUPS

La nostra entitat també compta amb un grup estable de danses basques. Tot i que per ser membre d’aquest grup no es demana cap condició, s’agraeix que els membres siguin socis/sòcies per tal de fer front a les despeses comunes de l’Euskal Etxea i del grup.

Si en voleu formar part, contacteu amb nosaltres en persona, per telèfon o e-mail.

Els horaris els establirem el mes de setembre en funció del nombre de gent apuntada i la seva disponibilitat.

Aurresku (agurra) a Barcelona: si et cases a Barcelona o rodalies i vols que algú et balli l’aurresku, posa’t en contacte amb nosaltres.

HAURREN TXOKOA/HAURREN TAILERRAK

Tallers i espai infantil

Enguany, a més a més de l’oferta de sempre, oferirem els Haurren Tailerrak (és precisament per aquests que se’ns ha fet tan tard per escriure-vos). Tenint en compte els suggeriments d’alguns progenitors fets el curs passat i les ofertes d’alguns monitors de tallers, i veient que la canalla deixa de venir a l’Haurren Txokoa a l’arribar als 7-8 anys, hem pensat oferir tallers especials per a la canalla. Tindran el mateix funcionament que els tallers d’adults (són tallers trimestrals i per tirar endavant s’han de matricular com a mínim 6 persones.

Les inscripcions són al setembre, al desembre i al març, però estaran dirigits a nens i nenes a partir de 7 anys i seran totalment en euskara. El preu serà de 40€ el trimestre i l’horari serà de 18:00 a 20:00. El taller del primer trimestre serà de música i cançons basques, el del segon trimestre de danses basques i el del tercer trimestre de creació artística (còmic i il·lustració). A veure si aconseguim fer un grup!

Si voleu inscriure la vostra canalla a l’Haurren Tailerra (el primer trimestre: música i cançons basques) només heu d’emplenar el full de matriculació afegit i enviar-nos-el mitjançant e-mail abans del 26 de setembre. També s’ha d’omplir l’autorització, signar-la i portar-la el primer dia (o escanejar-la i enviar-nos-la mitjançant e-mail)

L’Haurren Txokoa i l’Haurren Tailerra començaran a l’octubre, divendres (teniu el calendari del curs de l’Haurren txokoa l’arxiu afegit). Com sempre, aquest dia farem una petita reunió amb els progenitors per explicar les nostres intencions per aquest curs, etc.