[rev_slider_vc alias=”acostat”]

Acosta’t a la Cultura Basca!!!

L’Euskal Etxea de Barcelona va néixer l’any 1979 amb la voluntat de crear un lloc de trobada entre la gent basca i catalana a la ciutat. Des de llavors ha treballat per a la divulgació de la cultura basca a Catalunya promovent un ampli ventall d’activitats: classes d’euskara, concerts, teatre, festivals de música, literatura i cinema, diferents tallers, xerrades, celebració de festivitats i festes etc.

A més, també és un lloc de trobada de gent basca i catalana, gràcies al txoko que es troba just darrere el restaurant. Alla trobareu un ambient immillorable al bell mig del Born, un espai de trobada on podreu passar la tarda, menjar i beure a preus populars, gaudir amb les activitats culturals , fer costat els equips bascos, i sobre tot, passar una estona agradable!

Per fer viable tot aquest projecte, tenim la inestimable ajuda dels socis i sòcies de l’entitat, que gràcies a les seves aportacions fan possible que la cultura basca sigui a Barcelona. bazkidetza

FES-TE’N SOCI

Gràcies a les aportacions dels socis i sòcies de l’Euskal Etxea és possible que la cultura basca sigui a Barcelona. Els ajuts dels socis i sòcies són fonamentals perquè l’Euskal Etxea pugui portar a terme els seus projectes i perquè la cultura basca es doni a conèixer a Barcelona.

Els membres de l’entitat entren de franc o tenen descomptes en les activitats i actes que organitza l’Euskal Etxea en molts més espais de Barcelona i Euskal Herria (Nekatur, Elkar, la Ciutat Invisible etc). Consulta-ho aquí. Estem treballant per ampliar aquesta llista!

Per fer-te soci, descarrega’t el pdf, omple’l i envia’ns-el. Fes-te soci, ajuda’ns a difondre la cultura basca a Barcelona i gaudeix de les nostres activitats!

butlleta_socia

Info_soci_ bazkide

Espai

TXOKOA

Situat just a darrere el restaurant, és on podeu tastar un bon txakolí, una bona sidra, pintxos i entrepans a preus populars, llegint premsa basca, mirant ETBsat o gaudint de les activitats culturals de petit format.

Un racó d’Euskal Herria al bell mig de Barcelona, on a més de trobar un ambient euskaldun et pots apropar a la cultura gràcies a les activitats que es realitzen cada dia.

Situat just darrere del restaurant, és on podeu tastar un bon txakolí, una bona sidra, pintxos i entrepans a preus populars, llegint premsa basca, mirant ETBsat o gaudint de les activitats culturals de petit format.

L’horari del txoko és de dilluns a dimecres i diumenge de 18h a 22h, dijous de 18h a 23h, divendres i dissabte de 18h a 02h. A més, tots els dies, teniu pintxo pote per 2€!

Sempre que es pugui es faran els partits dels equips bascos en pantalla gegant.

I ara, NOU ESPAI ZABALGUNE: El nostre Txoko obre al migdia, de dijous a diumenge (de 13h a 16h) amb pintxo de txistorra i sidra per 2€ i amb degustació i venda de productes bascos, de discos i de llibres.

SALA D’ACTIVITATS

Disposem d’una sala d’activitats d’uns 40m2 que es pot cedir sempre que no vagi en contra dels objectius de l’Euskal Etxea, ni es solapi amb cap acte pròpia. Per més informació envieu un missatge a barcelona@euskaletxeak.org

TURISME

Podràs trobar informació turística de tots els territoris d’Euskal Herria.

Tallers

TALLERS

La nostra entitat compta amb una àmplia oferta de tallers de durada trimestral: octubre-desembre, gener-març i abril-juny. Per participar en un taller cal ser soci/sòcia.

Full de matrícula

El cost del taller és de 25€/trimestre, sempre que el taller sigui d’una hora. Si la durada és més llarga, el preu augmenta seguint aquesta proporció.

Pel curs 2015-16, us presentem aquesta oferta de tallers:

– Trikitixa dimarts de 19.40 a 20.40

– Txalaparta dimarts de 18.30 a 19.30 / dijous de 19.30 a 20.30

– Danses basques iniciació dimarts de 19.00 a 20.00

– Danses basques avancat dijous de 20.00 a 21.00

– Pandero

– Txistu

– Història de la llengua basca

Per tal que un taller es pugui tirar endavant hi ha d’haver un mínim de 6 alumnes matriculats.  Per aquest motiu, necessitem que totes les persones que estigueu interessades ompliu la fitxa de soci/a i el full d’inscripció al taller el més aviat possible. Un cop matriculat/da, si al final els horaris no et quadren o bé no s’arriba al mínim de 6 persones per grup, la matrícula se’t tornaria.

Els horaris dels tallers s’establiran a mitjans de setembre, i a principis d’octubre començarà el primer trimestre del curs.

Si voleu matricular-vos, obtenir més informació o proposar un nou taller, veniu al centre cultural, truqueu al 933102200 o escriviu a barcelona (arroba)euskaletxea.cat

GRUP DE DANSES

La nostra entitat també compta amb un grup estable de danses basques. Tot i que per ser membre d’aquest grup no es demana cap condició, s’agraeix que els membres siguin socis/sòcies per tal de fer front a les despeses comunes de l’Euskal Etxea i del grup.

Si en voleu formar part, contacteu amb nosaltres en persona, per telèfon o e-mail.

Els horaris els establirem el mes de setembre en funció del nombre de gent apuntada i la seva disponibilitat.

Aurresku (agurra) a Barcelona: si et cases a Barcelona o rodalies i vols que algú et balli l’aurresku, posa’t en contacte amb nosaltres.